Sudoku online gratuit

PDF
Felicitari! Ai pierdut!
Sudoku clasic 25.06.2020. Nivel joc: Sudoku usor. Tehnici de rezolvare: Full house, Hidden single

Ce este Sudoku zilnic?

Aici gasesti un joc Sudoku online gratuit in fiecare zi. Iti oferim doar grile Sudoku de calitate, cu solutie unica si care pot fi rezolvate prin logica.

Unele jocuri Sudoku pe care le publicam pot fi mai greu de rezolvat. Chiar daca nu ai timp sa gasesti solutia, pe SudokuZilnic.ro nu vei pierde niciun joc inceput. Revino oricand si continua de unde ai ramas, fiecare grila Sudoku fiind salvata automat.

Poate preferi sa joci Sudoku offline? Fiecare grila are si o versiune Sudoku PDF de printat. Iar pentru cei mici am pregatit un loc de joaca special: Sudoku pentru copii.

Cum joci pe SudokuZilnic.ro?

Sa joci Sudoku online gratuit pe SudokuZilnic.ro este foarte simplu:

 • Selectezi o casuta prin click sau tap
 • Apesi unul dintre butoanele "1"-"9" pentru a adauga valoarea
 • Daca butonul "Creion" este selectat, se vor completa cifrele candidate
 • Butonul "Undo" anuleaza ultima actiune
 • Butonul "Sterge" goleste casuta
 • Butonul "Verifica" arata daca jocul poate fi rezolvat din starea actuala
 • Butonul "PDF" descarca veriunea Sudoku print

Daca folosesti o tastatura fizica, poti folosi taste si scurtaturi:

 • [1]-[9] pentru valori si cifre candidate
 • [Del] pentru stergere
 • [←], [↑], [→], [↓] pentru deplasarea in grila
 • [Ctrl]+[Z] pentru undo

De ce Sudoku zilnic?

Joc Sudoku

Sa joci Sudoku este o relaxare, dar si un mod de antrenare a mintii. Nu conteaza in cat timp il rezolvi. Nici "pe ce loc esti" intr-o competitie.

Nu credem in metodele de rezolvare automata a grilelor Sudoku si nici in oferirea de "sugestii" sau "idei" de catre jocurile online. Unde mai e placerea jocului? Daca simti ca nu mai poti inainta, inchide jocul si revino maine. Sau incearca sa afli mai multe despre strategiile de rezolvare Sudoku.

De ce zilnic? Pe SudokuZilnic.o publicam un Sudoku nou la miezul noptii. Pentru zilele care au trecut, poti gasi jocurile in arhiva Sudoku. Dar zilnic si pentru ca jucand in mod constant Sudoku iti poti imbunatati gandirea logica si capacitatea de atentie.

Toate grilele Sudoku sunt publicate in premiera aici, pe SudokuZilnic.ro si sunt gratuite pentru jucat online. Nu copiem din alte surse, nici nu permitem preluarea de pe SudokuZilnic.ro fara acord.

Ce este Sudoku?

Sudoku este un joc de logica si atentie sub forma unei grile de 9x9 casute. Cateva dintre aceste casute sunt completate cu cifre de la 1 la 9, celelalte trebuind sa fie descoperite de jucator.

Grila Sudoku este impartita in 9 regiuni de 3x3 casute. Regula jocului este ca regiunile, randurile si coloanele sa contina, fiecare, toate cifrele de la 1 la 9.

Fiecare Sudoku valid se poate rezolva pas cu pas pornind de la casutele completate initial si folosindu-ne de cele completate in pasii anteriori. Nu este necesar sa ghicim sau sa presupunem.

De foarte multe ori este util sa completam cifrele candidate. Acestea sunt cifrele posibile care pot rezolva o casuta dupa eliminarea celor care se regasesc pe acelasi rand, coloana sau regiune cu respectiva casuta.